Anlæg – stabil og solid fundering

Bliv kontaktet

Hos Dansk Stålfundering finder du en lang række muligheder inden for fundering af anlæg. Rig på erfaring og med stor ekspertise inden for stålfundering, får du en samarbejdspartner, der påtager sig det fulde funderingsarbejde i forbindelse med etableringen af dit nye anlæg.

Ønsker du en komplet og kvalitetssikret funderingsløsning, som sparer dig for unødigt arbejde, ærgerlige meromkostninger og besvær?

Så kontakt os på telefon 4494 6768, og hør mere om dine muligheder og fordele med stålfundamenter fra Dansk Stålfundering.

Stålfundament – mange anvendelsesmuligheder

Du har mulighed for at anvende de smarte stålfundamenter til en lang række forskellige anlæg. Især i bymiljøer, hvor der er pladsproblemer og problemer med rør og kabler, er stålfundamenter at foretrække frem for konventionel fundering ved støbning med beton.

Du drager blandt andet fordel af stålfundering i forbindelse med etableringen af:

  • Læskure til busstoppesteder
  • Offentlige legepladser
  • Antenne- og lysmaster
  • Stadionbelysning
  • El-kabiner og teknikhytter
  • Byrums- og parkinventar (skraldespande, bænke cykelstativer m.m.)
  • Carporte og pavillioner
  • Samt meget mere.

 

Enkel, effektiv og miljøvenlig funderingsmetode

Med stålfundamenter får du en både tidsbesparende og omkostningslav funderingsmetode. Du holder gravearbejdet på et minimum, da stålfundamentet neddrives direkte i jorden og sikrer dig en millimeterpræcis og særdeles stålfast fundering.

Stålfundering udføres hele året, hvilket giver dig friere rammer for, hvornår du ønsker arbejdet skal udføres. Skal du akut have etableret elmaster langs jernbanen eller opsat ny belysning rundt om fodboldanlægget, er det altså muligt med stålfundamenter fra Dansk Stålfundering.

 

Brug for en totalleverandør?

Søger du en totalleverandør, der aktivt indgår i den hele proces? Lige fra de indledende projekteringer og geotekniske undersøgelser til selve etableringen af fundamentet og efterfølgende montage af produktet?

Så lad Dansk Stålfundering tage sig af din opgave. Ingen opgave er for lille eller stor, og vi har stålfundamenter til enhver type opgave.

Ønsker du yderligere information eller et uforpligtende tilbud på en opgave? Kontakt os allerede i dag på telefon 4494 6768, mail kontakt@danskstaalfundering.dk eller via kontaktformularen

 

Vi tilbyder også

Vores referencer

Skriv til os

4494 6768