Skilte – etablering af stålfundament

Bliv kontaktet

Søger du professionel hjælp i forbindelse med en opgave inden for pyloner- og skiltefundering? Så er du kommet til rette sted.

Dansk Stålfundering står klar med mange års erfaring, solid ekspertise og den nyeste teknik inden for stålfundering.

Spar tid og penge med stålfundering af skilte

Etablering og fundering af skilte og pyloner er typisk sket ved hjælp af opgravning og brug af beton. Men sådan behøver det ikke at være.

Med stålfundamenter fra Dansk Stålfundering får du en langt nemmere, billigere og mere effektiv løsning, der sikrer dig en etablering op til 10 gange hurtigere end på traditionel måde.

Hvordan? Fordi du med denne funderingsmetode undgår opgravning med efterfølgende betonstøbning og tørretid. Det betyder samtidigt, at du vil opleve et minimalt behov for tidskrævende reetablering af terræn og omgivelser.

 

 

Sikker, præcis og stålfast fundering

Når du skal have funderet et skilt, foretager vi en grundig vurdering af produktet, så du er sikret det helt rette fundament. I denne sammenhæng ser vi på størrelse, form og tyngde, hvilket afgør, om skiltet skal funderes på to enkeltstående stålankre eller på specialankre med op til flere støttepunkter.

Ved skiltefundering vil dine skilte blive etableret på vingefundamenter eller skruefundamenter, hvis specielle konstruktion sikrer dig en både stabil og holdbar fundering. Dine skilte og pyloner bliver således særdeles modstandsdygtige over for sideværts belastning som vindtryk med mere.

Med stålfundamenter muliggør du endvidere etablering af skilte på mindre arealer – eksempelvis, hvor der er mange rør og kabler.

 

 

Uforpligtende snak med Dansk Stålfundering

Lyder stålfundering som den rette løsning for dig, og ønsker du en snak om din specifikke opgave? Så er du velkommen til at kontakte os enten på telefon 4494 6768 eller mail kontakt@danskstaalfundering.dk

Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

 

Vi tilbyder også

Vores referencer

Skriv til os

4494 6768