Skruefundamenter fra Bayo.s.

Dansk Stålfundering ApS er forhandler af hele Bayo.s sortiment

Bliv kontaktet

Bayo.s skruefundamenter

Det kan have stor fordel at bygge fundamentet med Bayo.s skruefundamenter, da det sikrer lang holdbarhed samt stabilitet i alle slags terræn. Derudover er det muligt med Bayo.s skruefundamenter at genbruge det igen, hvis eksempelvis en terrasse skal flyttes.

Hvad er et skruefundament?

Skruefundamentet er også kendt som jordskruer, og bruges til større byggerier, såsom fundament til sommerhus. Skruefundament er en innovativ metode til fundering, der gør det muligt at undgå støbning af pæle og beton.

De består af en skrueformet spids, som skrues ned i jorden og ved at udnytte jordens bæreevne, danner det en stabil base til strukturer.

Hvor længe holder et skruefundament?

Skruefundamenter fra Bayo.s præsenterer en imponerende holdbarhed, der kan overstige levetiden for konventionelle betonfundamenter. Deres unikke egenskaber tillader demontering og genplacering, hvilket gør dem ideelle til midlertidige fundamentløsninger. Yderligere bidrager muligheden for genanvendelse af materialerne til at fremhæve deres miljøvenlige karakter. Dette samlede sæt af attributter positionerer skruefundamenter som en bæredygtig og effektiv løsning inden for fundamentteknologi.

Ved eksempelvis at bygge fundament til din terrasse med et skruefundament, får du et fundament, der kan holde de næste mange generationer, uden det vil blive påvirket af regn, sne eller sågar jordskælv.

Er skruefundament billigere?

Skruefundament er i de fleste tilfælde en billigere løsning end eksempelvis beton.

Mange vælger et skruefundament fordi man sparer tid på montage samt at der ingen hærdetid er og til sidst er der ingen udgift på bortkørsel af jord

Med et prisvenligt fundament, er der flere som vælger at montere et Bayo.s skruefundamenter som deres fundament til et hus, sommerhus eller deres anneks.

Rådgivning om skruefundament hos Dansk Stålfundering

Hos Dansk Stålfundering ApS sætter vi en ære i vores arbejde og stræber efter at være din foretrukne samarbejdspartner. Har du spørgsmål til fundering, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig.

Kontakt os på nedenstående oplysninger, så hjælper vi dig bedst muligt videre.

Telefon: 4494 6768
Mail: kontakt@danskstaalfundering.dk

 

Vi tilbyder også

Vores referencer

Skriv til os

4494 6768