Punktfundament i stål

Er du på jagt efter et punktfundament, der sikrer dig en præcis, holdbar og ukompliceret fundering og montering? Dansk Stålfundering leverer stålfundamenter – med mulighed for montering året rundt.

Vi har flere forskellige fundamenter; deriblandt: Skruefundamenter, jordankre og vingefundamenter. Hvilket fundament, du har brug, afhænger af din specifikke opgave. Kontakt os derfor gerne på telefon 4494 6768 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Funderingsmetode, der modstår vind, vejr og hærværk

Et punktfundament i stål sikrer dig et solidt og stålfast fundament.

Du får altså et fundament, der modstår:

  • Tryk fra konstruktionens vægt og menneskeligt slid og brug.
  • Træk fra vind – både fra oven og neden.
  • Sideværts belastning fra vindtryk forårsaget af biler, tog eller storme.

Med andre ord; du får et punktfundament med god forankring i jorden, så det ikke rykker sig ved påvirkning fra mennesker og/eller natur.

Miljøvenlig og effektiv fundering med punktfundament

Stålfundamenter kræver meget lidt neddrivningsplads og etableres let og direkte i alle jordtyper, hvilket sparer dig både for tid, penge og besvær. Du slipper således for tidskrævende gravearbejde samt reetablering af terræn. Det betyder en mere miljøvenlig funderingsmetode, da du også undgår bortkørslen af opgravet jord.

Et punktfundament er altså din løsning på en effektiv og solid fundering, når du har en tidsramme, der skal overholdes og særlige hensyn til jordforhold og eventuelle rør og ledningsnet, der skal tages.

Uforpligtende rådgivning og tilbud

Hos Dansk Stålfundering får du professionel rådgivning vedrørende din opgave. På den måde er du garanteret det helt rette punktfundament, med alle de gode fordele.

Kontakt os på telefon 4494 6768, mail kontakt@danskstaalfundering.dk eller udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

Du kan også læse mere om vores ekspertise inden for stålfundering af støjskærmeanlæg og skilte her på siden.

Vores referencer

Skriv til os

4494 6768