Referencer

Bliv kontaktet

MTHøjgaard

Levering af fundamenter til gade belysningsmaster på Motor ring 3. Fundering og montering af komplet støjskærm på Hillerød-motorvej 16 ved Bagsværd.

DSB

Levering samt montering af funda-menter til TVM master på kystbane ved København. Levering samt montering af fundamenter til Makerboards samt Skraldespande på div. perroner.

DONG Energy

Levering og montering af stålfundamenter til gadebelysnings master i hele Dong Energy leverings område.

Bane Danmark ApS

Levering og fundering samt montering af komplet støjskærm på Allingevej/ Adveørehavnevej. Levering og fundering samt montering af komplet støjskærm på Allingevej (TP4).  Lands dækkende, service og vedligehold af alle usikrere jernbane overkørsler Danmark. Levering og montering af mere end 10 km. Hegn langs banen.  Montage af fundamenter til 40 stk. Teknik huse.

Strukton

Levering af stålfundamenter til signal programmet på F-Banen. Levering af stålfundamenter til signal programmet på S-Banen.

Barslund

Fundering og montering af 750 meter passage hindrende hegn i København. Levering af fundamenter til belysningsmaster. Levering og montering af komplet støjskærm på 550 meter i Slagelse.

Vej direktoratet A/S

Levering samt montering af fundamenter til 18 meter antenne mast på E47 Sjællands odde. Levering samt montering af fundamenter til master på hovedvej 21 Glostrup. Levering om montering af fundamenter til afkørsels skilte på hovedvej 23 Holbæk.

Region Hovedstaden

Leverede og monteret fundamenter til den totale udvendige skiltning på Rigshospitalet,Herlev Hospital,Bispebjerg Hospital,Hillerød Hospital, Frederiksberg Hospital, samt Hvidovre hospital.

Vi har også udført opgaver for

Vores referencer

Skriv til os

4494 6768