Skruefundament til kolonihavehus

Bliv kontaktet

Ønsker du et pålideligt, sikkert og langtidsholdbart fundament, så bør du vælge et Bayo.s skruefundamenter. Skruefundamentet kan genbruges og er samtidig modstandsdygtig for selv de hårdeste vejforhold.

Vælg det rette fundament til din kolonihave

Der er flere forhold du skal tage forbehold for, inden du vælger hvilket fundament du vil bruge til dit kolonihavehus. Det er bl.a. yderst vigtigt at tage hensyn til terrænet, hvorvidt det er ujævnt eller om det er ved et vådt område.
Du kan med fordel vælge et Bayo.s fundament af jordskruer, som kan bruges til almindelige forhold, men egner sig i særdeleshed godt til ujævne og våde områder. Af denne grund bruges fundamentet også til sommerhuse, terrasser og anneks.

Fordele ved at bruge Bayo.s skruefundamenter til din kolonihave

Du opnår flere fordele, når du vælger at bruge Bayo.s skruefundamenter til dit sommerhus. Her er 3 væsentlige fordele:

  1. Hurtig og problemfri installation: Med vores ekspertise kan du let og hurtigt få installeret Bayo.s skruefundamenter i din kolonihave.
  2. Miljøvenlige og økonomiske: Bayo.s skruefundamenter kan genbruges og flyttes gentagne gange uden besvær, hvilket gør dem ikke blot miljøvenlige, men også økonomisk fordelagtige.
  3. Fleksibilitet i placering: Ved at implementere et Bayo.s skruefundamenter kan du bygge din kolonihave, selv på vådområder og ujævnt terræn.

Kontakt os og hør nærmere om fordelene ved et Bayo.s skruefundament til dit kolonihavehus.

Et fundament som ikke synker

Ofte bliver kolonihavehuse bygget på marginaljord, dette kan være mosejord, som er mere ustabilt end andet jord. Når det er blød jord, har beton svært ved at stå fast og holde et stabilt fundament.
Ved at bygge et fundament af Bayo.s skruefundamenter, har du muligheden for at bygge jævnt og stabilt i alt slags jord.

Køb dit Bayo.s skruefundament til kolonihavehuset hos Dansk Stålfundering ApS

Som førende inden for salg og montering af diverse stålfundamenter, heriblandt Bayo.s skruefundamenter, er Dansk Stålfundering ApS dit ideelle valg. Med 20 års erfaring og stor engagement, sigter vi efter at blive din foretrukne samarbejdspartner.

Vores ekspertise og engagement sikrer, at du kan købe et solidt fundament, der opfylder alle dine behov. Med fokus på kvalitet og pålidelighed, sigter vi efter at blive din pålidelige
partner i realiseringen af et stabilt og holdbart fundament til dit kolonihavehus.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit nye fundament. Kontakt os på:

Telefon: 4494 6768
Mail: kontakt@danskstaalfundering.dk.

 

Vi tilbyder også

Vores referencer

Skriv til os

4494 6768