Stålfundament

Bliv kontaktet

Har du brug for en hurtig og sikker fundering af et produkt? Med et stålfundament er det muligt at etablere produkter på kortere tid, end hvis du bruger betonfundamenter.

Hvordan er det muligt? Det er det, fordi du med et stålfundament undgår større og besværlige processer såsom gravearbejde, betonstøbning og bortkørsel af opgravet jord.

Få klaret opgaven med Dansk Stålfunderings effektive kvalitetsarbejde. Kontakt os på telefon 4494 6768, mail kontakt@danskstaalfundering.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Hvorfor vælge et stålfundament?

Der kan være opgaver, hvor der er brug for betonstøbning – og her kan du naturligvis også få hjælp fra Dansk Stålfundering. Men i mange tilfælde er fundamenter i stål en langt mere rentabel og holdbar løsning, da du sikrer dig:

  • Minimalt eller intet gravearbejde
  • Minimalt eller ingen reetablering af området
  • Optimale betingelser ved minimale pladsforhold
  • Op til 10 gange hurtigere og mere effektiv fundering
  • Miljøvenlig fundering og montage
  • Minimal gene for trafik og borgere
  • Samt mulighed for fundering året rundt.

Du får altså mange fordele ved at vælge et stålfundament frem for et betonfundament, da du forenkler etableringen af anlæg, skilte eller støjskærme samt styrker og stabiliserer produktets robusthed.

Få det rette fundament til opgaven

Hos os finder du 2 primære typer af fundamenter i stål; vingefundamenter og skruefundamenter. Begge har alle de ovennævnte fordele, og hvilket fundament du har brug for, afhænger af din specifikke opgave.

Vingefundamenter egner sig især til produkter, der er sårbare over for horisontal belastning, da fundamentets design sikrer, at vandret påvirkning overføres til bæredygtige jordlag. Vingefundamentet sikrer altså et solidt tag i jorden. Skruefundamenter – derimod – er ideelle til produkter med stor vertikal belastning, da de er designet til at kunne optage større træk- og trykkræfter i jorden. Skruefundamenter er altså gode til at modstå større trykbelastninger, men kan samtidigt også modstå mindre horisontale belastninger.

Når du kontakter os med henblik på en opgave, vurderer vi individuelt, hvilket fundament der er det rette for dig. Det sikrer dig den bedst mulige og mest holdbare fundering af lige netop dit produkt.

Stålfundament – det sikre valg

Hvad enten du ønsker et stålfundament til et anlæg, et skilt eller støjskærme, er du i de bedste hænder hos Dansk Stålfundering.

Få glæde af de mange fordele med en smart, effektiv og rentabel funderingsmetode og kontakt os allerede i dag på telefon 4494 6768. Du er også altid velkommen til at skrive til os på mail kontakt@danskstaalfundering.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Vores referencer

Skriv til os

4494 6768